Aca Lukas blog - AcaLukas.nr.rs

Aca Lukas, Sve o Aci Lukasu, Najave koncerata

Petak, Jun 01, 2012

Šavija i Lukas - Ljubav se ne meri rezultatima

Izbori u Crvenoj zvezdi okupili su u subotu popodne veliki broj zvezdaša na "Marakani".

Od funkcionera, do veterana, od običnih ljudi, do političara, od estradnih zvezda, do vođa navijača, itd. Jedan za drugim u Medija centar ušli su jedan od viđenijih Delija i veteran severne tribine Vladimir Šavija sa klincima i poznati pevač Aca Lukas.


Aca Lukas svojevremeno je bio veliki kritičar rada pojedinih Uprava.

Ovog puta, za MONDO, ističe da ga je ljubav za koju veruje da Lukić oseća prema Zvezdi, obavezala da se i on pojavi na ovim pionirskim izborima u srpskom fudbalu.

"Ja pre svega volim Zvezdu. To je jedna specifična ljubav u mom životu, od kad znam za sebe tako je i poneću to u grob. Kada god Zvezda pozove, ja sam tu. Sada u pitanju izbori. Pozvali su me ljudi za koje ja smatram da vole Zvezdu i zato sam došao da glasam. Lično mislim da prvi put od odlaska Dragana Džajića imamo Upravu koja iskreno voli Zvezdu. Zbog toga sam ovde...", rekao je Lukas.

"Rezultati mogu i moraju da budu bolji, to često zavisi i od vremena u kojem živimo, ali kada vidim da neko voli Zvezdu kao što je voli Vladan Lukić, onda ne mogu a da ne budem ovde. Da su me zimus zvali da čistim sneg, ja bih došao. Zvezdaši, izađite i glasajte na ovim izborima, to je važno za klub, samim tim i za sve nas..."

Da li si optimista?

"Ja sam uvek optimista, a moja ljubav prema Crvenoj zvezdi uopšte ne zavisi od rezultata. Nisam od onih koji kritikuju".

Dolaziš redovno na utakmice?

"Da!"

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu