Aca Lukas blog - AcaLukas.nr.rs

Aca Lukas, Sve o Aci Lukasu, Najave koncerata

Četvrtak, Januar 08, 2009

Nemoguća misija: UHAPŠEN ACA LUKAS!

Folk pevača Acu Lukasa policija uhapsila u nameštenoj skrivenoj kameri „Nemoguće misije" zbog posedovanja dva kilograma podmetnutog kokaina.Folk zvezda Aca Lukas pred novogodišnje praznike postao je žrtva kontroverzne skrivene kamere „Nemoguća misija". Kako saznaje Press, poznati folker koji je u prošlosti imao problema sa zavisnošću od narkotika, što je u više navrata javno priznao, uhapšen je zbog posedovanja dva kilograma podmetnutog kokaina. Aca je „namešten" dok je u jednom muzičkom studiju u Beogradu snimao duetsku pesmu sa „Akapulko bendom".

Olakšanje nakon drame... Poznati folker sa ekipom emisije „Nemoguća misija" - Lukas je prva žrtva novogodišnjeg serijala „Nemoguće misije", koji će biti emitovan na Pinku za srpsku Novu godinu - navodi sagovornik Pressa, i dodaje: - Za „misiju Lukas" bili su angažovani čak 30 ljudi, jedna „marica" i tri interventna policijska vozila, kako bi pevač zaista poverovao da je hapšenje pravo. Podvala je spremana nekoliko dana, a sve se odigralo u jednom muzičkom studiju u Beogradu, gde je Aca pred Novu godinu došao da snimi duetsku pesmu sa „Akapulko bendom" - kaže sagovornik Pressa.

On prepričava kako je tekla „policijska" akcija:- U toku snimanja uleteli su specijalci koji su u jednoj jakni u prostoriji pronašli dva kilograma kokaina. Odmah su osumnjičili Lukasa i momke iz „Akapulko benda". Lukas je u početku pomislio da se šale s njim, međutim, kada su mu specijalci stavili kapu preko glave, folkera je počela da hvata panika. U jednom trenutku je čak pomislio da se radi i o otmici. Policija je Lukasa i momke iz benda strpala u „maricu", ali umesto u SUP u 29. novembra odvela ih je u jedan restoran, u kom im je saopšteno da se radi o skrivenoj kameri koju produkcija „Rikošet" u 2009. ponovo vraća na Pink televiziju.

[Odgovori]

gde mogu da nadjem snimak ove nemoguce misije?

Comment by Marko (01/17/2009 01:50)

snimak [Odgovori]

daj te bre snimak da vidimo!!1

Comment by noca (01/26/2009 09:09)

zelim [Odgovori]

katharinemoore katharinemoore katharinemoore.

Comment by katharinemoore (07/31/2010 14:44)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu